AI belysning trækker opmærksomhed på EL & TEKNIK’24

16-05-2024

Kunstig intelligens er et hot emne i øjeblikket, og den eltekniske branche er ingen undtagelse. På standen hos LEDlight Danmark er man netop kommet på markedet med en helt ny løsning, AI belysning, som de lancerer i forbindelse med EL & TEKNIK’24. AI belysningen tilpasser sig nemlig objekter og emner for at fremhæve dem på bedst mulig vis.

Det innovative system, der netop er lanceret på markedet, er designet til at ændre farve afhængigt af det emne, der bliver oplyst: “Hvis emnet er blåt, tilpasser belysningen sig med en blå farvetone. Hvis den oplyser kødprodukter, skifter den til varmere farver, og den kan endda simulere dagslys,” forklarer Morten Bitsch, salgsdirektør og ejer af LEDlight Danmark.

En integreret sensor i belysningen kan samtidig registrere tilstedeværelsen af mennesker i området og automatisk justere lysstyrken for at spare energi, når der ikke er nogen til stede.

Løsningen kan desuden generere et “heat-map”, der kan spore kunders færden i en butik. “Denne funktion giver butiksejere uvurderlig viden om kundeflowet og ikke mindst effektiviteten af nye tiltag,” fortæller Morten, og tilføjer, at LEDlight tilbyder AI belysningen i forskellige former – skinnespots, downlights og pendler.

Interessen for LEDlight Danmarks produkt på EL & TEKNIK-messen har været stor, hvilket kan have en sammenhæng med forbrugernes stigende krav til høj kvalitet og energieffektive løsninger. “Vores belysningssystem er et salgsfremmende produkt, der sikrer, at produkter præsenteres i det bedst mulige lys, samtidig med at det hjælper butikker med at reducere deres energiforbrug,” understreger han.

 

Book din stand til EL & TEKNIK ’24

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

 

Book din stand til EL & TEKNIK ’24!
Når formularen er udfyldt og sendt, bliver du kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand.

Kontakt venligst OCC’s salgskonsulenter, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information.

Susanne T. Jensen
Tlf.: +45 29 37 45 49
Send email

Camilla Bagge Kruse
Tlf. + 45 24 75 80 96
Send email