Hal A og Hal C udsolgt for ledige udstillerstande!

08-02-2024

El & Teknik-messe løber af stablen den 14.-16. maj 2024, og Danmarks største elfagmesse tager form med hastige skridt. Med stor glæde kan vi nu meddele, at samtlige ledige stande både i hal A og hal C er revet væk, hvilket markerer en betydningsfuld milepæl for årets messe.

Det indikerer naturligvis også at forventningerne er høje, og vi glæder os til et brag af en messe. Forberedelserne hos både arrangører og udstillere er i fuld gang, og der arbejdes hårdt på at sikre, at EL & TEKNIK’24 bliver en kæmpe succes.

VELTEK og Green Power Denmark har i forbindelse med udstiller KICK-OFF ligeledes løftet sløret for de nye tiltag, der i år vil blive tilføjet Arenaen. På messen til foråret vil Arenaen danne rammerne for at vise teknologier og løsninger, som udgør hjørnestenene i elektrificeringen. De traditionelle udstillerstande, som vi kender dem, vil blive suppleret med mulighed for specialudstillinger, der fremviser innovative og spændende løsninger. Temaudstillingen vil stille skarpt på teknologiudvikling og forretningsmuligheder, samt det altafgørende samspil mellem energiselskaber, installationsvirksomheder og leverandører, der er forudsætningen for at komme i mål med elektrificeringen af Danmark

Arenaen byder i år på:

  • 2 faglige scener – den velkendte Fagligt Forum og den nye scene ‘Elektrificeringsscenen’
  • Udstillingsområder med mulighed for udstillerscener
  • Muligheder for specialudstillinger af udstyr og komponenter
  • Klar og tydelig kobling til hal A + C
  • Loungeområde og Street food

Du finder alle halplaner samt beskrivelse af Arenaen lige her: https://elogteknikmessen.dk/halplan/

Med både hal A og hal C udsolgt, er det tydeligt, at El & Teknik-messen 2024 allerede nu tegner til at blive en stor succes. Har du endnu ikke sikret dig en udstillerstand, har du heldigvis stadig mulighed for at være en del af Danmarks største elfagmesse.

Kontakt det dedikerede team hos Odense Congress Center for at høre mere om udstillerstande i Arenaen: https://elogteknikmessen.dk/kontakt/

El & Teknik 2024 ser ud til at blive den begivenhed, du ikke vil gå glip af. Så skynd dig at sikre din plads, og vær med til at udvide forretningspotentialet inden for elektrificeringen af Danmark.

Book din stand til EL & TEKNIK ’24

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

 

Book din stand til EL & TEKNIK ’24!
Når formularen er udfyldt og sendt, bliver du kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand.

Kontakt venligst OCC’s salgskonsulenter, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information.

Susanne T. Jensen
Tlf.: +45 29 37 45 49
Send email

Camilla Bagge Kruse
Tlf. + 45 24 75 80 96
Send email