Stærkt program med fokus på den grønne omstilling og elektrificering i Danmark

26-04-2024

Se fagprogrammerne her

EL & TEKNIK’24 nærmer sig med hastige skridt, og årets messe lover et imponerende program med deltagelse af nøglespillere inden for den grønne omstilling og udrulning af elektrificering i Danmark. Med repræsentanter fra styrelser, foreninger og industrien vil messen være et centralt mødested for fagfolk, virksomheder og beslutningstagere inden for den eltekniske branche.

Endnu en fagscene indtager EL & TEKNIK’24

Siden 2016 har der på El & Teknik været fagscenen Fagligt Forum, hvor du har måske selv haft fornøjelsen af at høre Sikkerhedsstyrelsen fortælle om hvilke fejl de ofte støder på ved tilsyn med elinstallationer og hvordan de undgås, eller måske har du som ingeniør deltaget i et eller flere IDA-arrangementer og kurser på scenen. 2024 er ingen undtagelse og på Fagligt Forum vil du igen kunne møde Sikkerhedsstyrelsen, IDA og som noget nyt TEKNIQ Arbejdsgiverne, der vil optage en af deres populære Podcast på scenen med publikum på.

Med udgangspunkt i Elektrificeringstemaet, har vi i år etableret yderligere en scene: Elektrificeringsscenen. Her kan du blive klogere på elektrificeringen generelt samt på udvalgte teknologier og ikke mindst det kæmpe vækstpotentiale, der ligger i marked og lige for fødderne af elbranchen. Måske ligger der også kimen til en ny forretningsidé, som er værd at tage med hjem og videreudvikle på i din egen virksomhed?

Scenerne er omdrejningspunktet for de faglige aktiviteter

Fagligt Forum og Elektrificeringsscenen vil være omdrejningspunktet for de faglige aktiviteter på messen. Her vil du kunne høre oplæg fra blandt andre Sikkerhedsstyrelsen og IDA – Ingeniørforeningen Danmark, samt spændende debatter om den transformation, som Danmark gennemgår i disse år.

På åbningsdagen vil navne som forretningsdirektør Allan Andreasen fra ABB, kommerciel direktør Mikael Mikkelsen fra Microsoft, adm. direktør Jens Fossar Madsen fra netselskaberne Cerius-Radius og teknisk direktør Mikael Sivertsen fra Energi Fyn være til stede. Disse nøglespillere vil dele deres perspektiver og erfaringer om den grønne omstilling og elektrificeringens rolle i Danmark.

Den 15. maj kan du bl.a. høre oplæg om batteriteknologi og forsyningssikkerhed i industrien. Desuden vil der være fokus på Power-to-X teknologier og infrastruktur til tung transport.

På sidstedagen vil Dansk e-Mobilitet og Intelligent Energi sætte fokus på tung transport og dele viden om infrastruktur til opladning af lastbiler samt fleksibelt forbrug. Med deltagelse af direktører fra virksomheder som TREFOR El-net og Peder Olsen og Søn, vil der være mulighed for at få indblik i de nyeste tendenser og teknologier inden for elektrificering af transportsektoren.

Stedet for netværksdannelse og erfaringsudveksling

EL & TEKNIK’24 vil ikke kun være et sted for faglig opdatering – fordelt på 3 dage danner messen også de absolut bedste rammer for netværksdannelse og erfaringsudveksling i branchen. Med udstillere fra hele landet samlet under ét tag vil messen være en unik mulighed for at møde kolleger, samarbejdspartnere og branchefolk, og skabe nye og værdifulde relationer.

Med fokus på den grønne omstilling og elektrificeringen af Danmark vil EL & TEKNIK’24 være en vigtig platform for at diskutere og udforske fremtidens energiløsninger. Uanset om man er ny i branchen eller har mange års erfaring, vil man i løbet af de 3 messedage finde værdifuld viden og inspiration på årets messe.

Book gratis billet til EL & TEKNIK’24

 

Book din stand til EL & TEKNIK ’24

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

 

Book din stand til EL & TEKNIK ’24!
Når formularen er udfyldt og sendt, bliver du kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand.

Kontakt venligst OCC’s salgskonsulenter, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information.

Susanne T. Jensen
Tlf.: +45 29 37 45 49
Send email

Camilla Bagge Kruse
Tlf. + 45 24 75 80 96
Send email