STUDIEDAGEN ER SPONSORERET AF:

VELTEK og Green Power Denmark inviterer endnu en gang til Studiedag på Danmarks største elfagmesse: El & Teknik-messen 2024. Vi glæder os til igen at kunne åbne dørene til en dag med fagligheden i centrum, hvor man kan gå på opdagelse i messehallerne, der er fyldt med produktnyheder og ikke mindst masser af mulighed for netværk med et bredt udvalg virksomheder i branchen.

Programmet på studiedagen henvender sig primært til uddannelserne for elektrikere, elinstallatører og energiteknologer og har historisk set samlet ca. 800 studerende fra hele landet. Det er gratis at deltage i Studiedagen og VELTEK og Green Power Denmark arrangerer, i samarbejde med studiedagens sponsorer, transport og forplejning på dagen.

På El & Teknik 2024 er grøn omstilling et højaktuelt emne – både på temaudstillinger og hos udstillerne rundt i hallerne. Den grønne omstilling af vores samfund øger et naturligt fokus på elektrificering af energiforsyning og -distribution. Den eltekniske branche har med andre ord én af hovedrollerne, når hele Danmark skal omstilles til bæredygtigt og klimaneutralt samfund. På Fagligt Forum og Elektrificeringsscenen kan du blive opdateret med den nyeste viden om tendenser og branchens aktuelle muligheder – og udfordringer.

Som et nyt tiltag introducerer vi i år Karrierecaféen. Her kan du høre nyuddannede i branchen fortælle om deres hverdag, og finde inspiration til egen karrierevej. Der vil også være mulighed for at få en snak med virksomheder og dykke ned i de mange forskellige jobmuligheder, der er i branchen i øjeblikket.

Vi glæder os til at se dig til Studiedagen den 14. maj 2024 på El & Teknik-messen i Odense.

Tilmelding er nødvendig, og det er først-til-mølle. Så skynd dig at få booket en plads!
Kontakt Annette Bull (ab@greenpowerdenmark.dk) hvis din uddannelsesinstitution er interesseret i at deltage i Studiedagen.

 

Book din stand til EL & TEKNIK ’24

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

 

Book din stand til EL & TEKNIK ’24!
Når formularen er udfyldt og sendt, bliver du kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand.

Kontakt venligst OCC’s salgskonsulenter, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information.

Susanne T. Jensen
Tlf.: +45 29 37 45 49
Send email

Camilla Bagge Kruse
Tlf. + 45 24 75 80 96
Send email