Temaet “Elektrificering” sælger udstillerstande på E&T’24

25-10-2023

Grøn omstilling, energieffektivitet og elektrificering har længe været nøgleord i elbranchen – og det kan mærkes på standsalget. Med efterårsvinden i ryggen tegner det rigtig godt for den kommende El & Teknik-messe, der løber af stablen i Odense Congress Center den 14.-16. maj 2024.

Her ca. et halvt år inden vi åbner dørene til Danmarks største elfagmesse, har 130 udstillere booket en stand til den kommende El & Teknik-messe. Noget tyder altså på, at branchen er mere end klar til at ”komme på græs” igen, og med knapt 100 ledige kvadratmeter tilbage i hallerne, tegner det rigtig godt for E&T’24.

I lyset af det stigende fokus på elektrificering af Danmark kommer messen således også på det helt rette tidspunkt. De store omvæltninger stiller nemlig helt nye krav til el-aktører i Danmark på alle niveauer. Det gælder alt fra teknologier, digitale løsninger og kompetencer hos de mange virksomheder, der har en rolle i gennemførelsen af elektrificeringen af Danmark. Vi ser tilsvarende en stigende udvikling i nye teknologier og løsninger og ikke mindst nye forretningspotentialer og flere opgaver.

Fordelt på hele tre haller kommer El & Teknik-messen 2024 med andre ord til at skabe rammerne for nye forretningsmuligheder, relationer, fora, netværk og ikke mindst teknologi og løsninger, der kan være afgørende for at komme i mål med elektrificeringen af Danmark.

Derfor er det heller ikke overraskende, at standsalget på E&T’24 går strygende. Med så flyvende en start forventer arrangørerne at kunne melde udsolgt på messen.

Har I ikke booket en stand? Så kan I nå det endnu: https://elogteknikmessen.dk/book-din-stand/

Book din stand til EL & TEKNIK ’24

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

 

Book din stand til EL & TEKNIK ’24!
Når formularen er udfyldt og sendt, bliver du kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand.

Kontakt venligst OCC’s salgskonsulenter, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information.

Susanne T. Jensen
Tlf.: +45 29 37 45 49
Send email

Camilla Bagge Kruse
Tlf. + 45 24 75 80 96
Send email