Vinderen af DM i Skills Besøger EL & TEKNIK’24

14-05-2024

Standen hos ELsikkerhed var tirsdag eftermiddag godt besøgt, hvor bl.a. konkurrencer om elsikkerhed tiltrak nysgerrige øjne. Men ikke kun konkurrencen trak opmærksomhed – det gjorde guldmedaljen omkring Magnus’ hals også. Magnus Bremer Hansen blev for få uger siden kåret som Danmarksmester i Skills for elektrikerlærlinge, og var i forbindelse med EL & TEKNIK 2024 inviteret til at deltage på standen hos Elsikkerhed.

Inviteret af Peter Rosenberg Kjær, indehaver og elinstallatør hos Elsikkerhed, delte Magnus sin oplevelse fra konkurrencen og ikke mindst sit engagement i faget med de messebesøgende på standen.

”Der er mange der kigger, og det er lidt specielt. Dem, der ved noget om DM i Skills, kommer gerne og spørger lidt ind til det, og så fortæller jeg lidt om mine erfaringer fra konkurrencen, og hvordan jeg arbejder”, fortæller han.

Selvom konkurrencen har et par uger på sig, beskriver Magnus stadig oplevelsen som surrealistisk: “Det har været en lettere omvæltning,” indrømmede han, “men det har også givet mig en masse god opmærksomhed og værdifuld erfaring.”

På Magnus’ besøg på EL & TEKNIK’24 har han haft mulighed for både at skabe netværk og vigtige relationer, og ikke mindst inspirere andre unge mennesker under uddannelse til at dedikere sig til elektrikerfaget.

Book din stand til EL & TEKNIK ’24

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand

 

 

Book din stand til EL & TEKNIK ’24!
Når formularen er udfyldt og sendt, bliver du kontaktet af Odense Congress Center med et konkret tilbud på en stand.

Kontakt venligst OCC’s salgskonsulenter, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information.

Susanne T. Jensen
Tlf.: +45 29 37 45 49
Send email

Camilla Bagge Kruse
Tlf. + 45 24 75 80 96
Send email